BUZ, SU i HSU jedinstveni u B.B županiji

Saborski zastupnik Totgergeli (HDZ) ili je neupućen ili namjerno govori neistine kako bi iskoristio projekte od širokog društvenog interesa za dnevnopolitčke svrhe i obračun s protukandidatom za župana na neprimjeren način. Pozivam na fair-paly u kampanji i odradu kandidature u interesu građana, posebno umirovljenika koji su najpotrebitija skupina kad je u pitanju bolnica.

Neka se ne šire laži i objede da župan Damir Bajs nema volju i nije predao dokumente za izgradnju bolnice, kada dobro znamo da su se za vrijeme pregovora promijenile tri garniture ministara. Sa svima njima župan Bajs je održavao sastanke i razgovore, a ta nastojanja možemo potkrijepiti i slikama. Stvar postaje još interesantnija kad znamo da je član Upravnog vijeća bolnice i Marijan Coner, predsjednik Gradske organizacije HDZ-a.

Nije nam stoga jasno zašto je ista grupacija ljudi neupućena u radnje ili namjerno na nekonstruktivan način ovo radi – rekao je Siniša Glavaš iz BUZ-a, te pozvao sve kandidate da na nadolazećim izborima daju jasne i konstruktivne programe, a zastupnika Totgergelija da radi u interesu svih građana pa tako i umirovljenika naše županije, te da povede brigu o socijalnom i zdravstvenom karakteru ove priče.

Cijelu reportažu pogledajte na ovom linku…