Pjesnička večer pjesnika, tekstopisca i radijskoga voditelja, gosp. Željka Krznarića

Dana 16.04.2015 održana je u 18 h u prostorijama BUZ-a, predivna pjesnička večer u izvedbi našeg poznatog pjesnika,tekstopisca i radijskoga voditelja, gosp. Željka Krznarića.

Kao i uvijek u našim prostorijama, ali ovaj puta u zajedničkoj suradnji Udruge prijatelja S/M Županije, gosp. Krešimira Dukarića i BUZ-a , pozvani gosti imali su prilike uživati u jednosatnoj, istinski emotivnoj poeziji majstora riječi i predivnih misli, gosp. Krznarića. U opuštenoj atmosferi te u interaktivnom odnosu publike i pjesnika svima nam je brzo proteklo vrijeme. Osim članova Udruge prijatelja S/M Županije te naših dragih članova BUZ-a, kao gosti bili su nazočni i predsjednik Gospodarske stranke, gosp. Stjepan Gnječ sa svojim prijateljima te gđa. Daniela Ninčević, predsjednica Udruge " Svjetski dječji Parlament".

Naši stari prijatelji iz ZDS-a gosp. Puljić i Kranjc također su svojim dolaskom uveličali ovu predivnu večer. Poslije službenog dijela večere druženje se nastavilo u neslužbenom dijelu uz skroman domjenak.

Druženje u našim prostorijama u Hebrangovoj 5. uz prigodne programe i druženje naših zagrebačkih umirovljenika, nastaviti će se vrlo brzo i dalje, jer su vrlo brzo u realizaciji i drugi prethodno dogovoreni projekti.

{gallery}news/20150416::::0{/gallery}