BUZ zadovoljan izbornim rezultatom

Čestitamo svim izbornim pobjednicima, a kako stvari stoje, odnosno sudeći po izjavama samih izbornih sudionika, čestitka se odnosi na sve koji su sudjelovali na lokalnim izborima održanim 21.05.2017.

Također u ime BUZ-a zahvaljujem svima koji su podržali liste na kojima smo sudjelovali u nekim od koalicija, a posebno se zahvaljujemo na potpori samostalnim listama BUZ-a u Zagrebu, Bjelovaru, Marini, Sinju…..

BUZ je jučerašnjim izbornim rezultatom u doslovno svim sredinama gdje je izašao bilo u koaliciji ili sa samostalnom listom definitivno skinuo nezasluženu stigmu stanke od 100 glasova kako su nam često i zlurado „tepali“ neki politički suparnici, a sve jer smo kao koalicijski partneri (jedini) odrađivali svoj posao besprijekorno…. I očito radi toga jako pogriješili… Da bismo konačno neutralizirali spomenutu stigmu GO BUZ Zagreb se odlučio žrtvovati izvjestan parlamentarni status u Gradskoj Skupštini Grada Zagreba,  već smo odlučili izaći sa samostalnom listom i na jedini mogući način pokazati svima  da BUZ (pa i njen čelnik)  doista nismo stranka od tek šačice glasova već ozbiljan politički faktor koji i bez ikakve medijske potpore ili hrpe novca za promidžbu može postići izborni rezultat sa kojim se u danim okolnostima može ponositi.

Ako se još do jučer za čelnu osobu BUZ-a poradi nekih donedavnih izbornih rezultata, a rekli smo da su bili rezultat poštivanja koalicijskog dogovora i rada isključivo u interesu tima a ne pojedinca,  onda jučerašnji rezultat samo u Zagrebu od skoro 3000 glasova uz to isto ime dobiva neke sasvim druge konotacije.

Zahvaljujemo se svim biračima na potpori….