Inicijativa koju je pokrenuo HSU odnosno Silvano Hrelja već daje prve opipljive rezultate

HRT u večerašnjem dnevniku je objavio rezultate ankete koju je provela agencija Promocija plus na više od 1400 ispitanika. navedena agencija se baš i nije proslavila pogađanjem rejtinga na prethodnim izborima, no ono što jest važno i vjerojatno dobro detektirano jest trend rasta rejtinga za HSU-a što je bilo i sasvim očekivano, barem za nas koji svim snagama guramo navedenu inicijativu.

Godi rečenica iz zaključka o trenutnom rejtingu za HSU od 1,6% uz pojašnjenje „koji je od svih stranaka ovaj mjesec najviše rastao“….. jer je to potvrda da smo na dobrom putu i da idemo ka onome što sam predvidio kada samo svi započeli a to je da će kroz 3 – 6 mjeseci taj rejting biti oko 5%.....

Jasno je da će na tom putu biti i onih koji to ne žele, čak i od nekih među nama, i da će sve pokušati kako bi nas zaustavili, no svi zajedno moramo biti iznad svake podvale, laži, opstrukcije i dati svoj maksimalni doprinos da u bliskoj budućnosti rejting HSU-a dovedemo do toga da to bude čvrsti rejting treće političke stanke u hrvatskoj….

Čvrsto sam uvjeren da će se to dogoditi, no zato moramo još više i svi zajedno radom podizati rejting, a kada sve ovo što smo počeli dobro „zalaufa“ i to što radimo budu razumjeli i vidjeli svi naši članovi i simpatizeri, rejting HSU-a će samo još više rasti i rasti i rasti…..