Na zabavi kod udruge Treća životna dob Trešnjevka

Na poziv udruge Treća životna dob odazvali su se i predstavnici BUZ-a i HSU-a koji su na zabavu došli na čelu sa predsjednikom BUZ-a Milivojem Špikom, a u njegovu društvu su bili predsjednikom GO BUZ Zagreb i potpredsjednik BUZ-a Dražen Štiglič predsjednik Nadzornog odbora Dragan Šolaja, predsjednik  GČ BUZ Trešnjevka jug gospodin Ivan Kranjc te predsjednica GČ BUZ  Podsused-vrapče gospođa Ankica Štasni sa svojih nekoliko članova te kolega Nikola Đurić predsjednik GČ HSU  Trešnjevka jug.

Goste je dočekali u ulozi domaćina predsjednik udruge Treća životna dob Trešnjevka gospodin Slaven Ojdenić , gospođa Leopoldina Đukić tajnica udruge i  Marija Novosel suorganizator zabave.  Uz živu muziku, više od dvjestotinjak nazočnih i dobro raspoloženih plesača, bilo je veoma veselo, a kako je vrijeme maškaranja tako je između ostalog birana i najbolja maska večeri…  Predsjednik BUZ-a Milivoj Špika se rado odazvao pozivu domaćina da pomogne podijeliti nagrade najboljim maskama kao i prigodno darove i cviječe svima koji su slavili rođendan…. i dakako da se tom prilikom sa nekoliko prigodnih rečenica obratio nazočnima. Kako je vrijeme fašnika, a zabava nadasve vesela i sa ciljem da se barem na kratko zaborave mnogi problemi koji  muče umirovljenike tako je i krati pozdravni govor predsjednika BUZ-a bio u veselom fašničkom tonu, ali i sa ozbiljnom porukom na kraju kako je došlo vrijeme za jedinstveno djelovanje pozvavši sve da tom procesu daju svoju potporu…..

Uz dobru organizaciju sa mnoge entuzijazma i kada su umirovljenici u pitanju uvijek veselu atmosferu, umirovljenici su još jednom po tko zna koji puta pokazali kako se i uz  skromna sredstava mogu jako dobro proveseliti…..  Na odlasku smo kao uspomenu da druženje tajnici udruge gospođi Leopoldini Đukić darovali majicu sa logom BUZ-a….. i Što još dodati, no vidimo se opet!!!

A fotografije koje prilažemo pokazuju same za sebe više od bilo koje riječi….