Održan radni sastanak čelnika triju umirovljeničkih stranaka HSU-a, BUZ-a i DSU-a

Radni sastanak čelnika triju umirovljeničkih stranaka HSU, BUZ, DSU

 

Udruživanje umirovljeničkih stranaka nema alternativu, i oko toga vlada potpuno suglasje svih sa kojima se do sada pričalo na ovu temu, zaključak je sa jučerašnjeg radnog sastanka čelnika HSU-a Sivana Hrelje, BUZ-a Milivoja Špike i DSU-a Milivoja Tičarića.

Jučerašnji radni sastanak je samo jedan u nizu na kojem se analiziralo do sada urađenog na pokrenutoj inicijativi za okupljanje umirovljeničkih stranaka, ali isto tako iskorištena i prilika da se i prije samog formaliziranja suradnje već sada dogovaraju neke konkretne zajedničke akcije u nadolazećem razdoblju.

Optimizam koji je zračio tijekom razgovora, kao i podrška udruživanju koja svakim danom opipljivo raste kod umirovljenika, daje nam garanciju da smo na ispravnom putu i da ovo što smo započeli uistinu jeste prava stvar koja svakim danom daje sve bolje rezultate.

Na nama je da nastavimo punim žarom i ustrajemo do ostvarenja potpunog uspjeha…

Silvano Hrelja:

Danas u poslijepodnevnim satima sastao sam se s čelnim ljudima BUZ-a i DSU-a, Milivojem Špikom i Milivojem Tičarićem, kako bismo razgovarali o budućoj suradnji umirovljeničkih stranaka.

Kao prvi korak prije formaliziranja suradnje ističe se spremnost svih u podršci i aktivnom učešću u svim oblicima stranačkog aktivizma koji za cilj ima boljitak izmučenih i obespravljenih umirovljenika.

U ovom trenutku pet je stranaka izrazilo volju za zajedničkim nastupom umirovljenika. Za ove aktivnosti ključna je spoznaja da smo u politici da rješavamo probleme građana, naglasio je Silvano Hrelja u svom osvrtu na jučerašnji radni sastanak