Održano predavanje na temu: Gospodarenje otpadom u Gradu Zagrebu

U organizaciji GO HSU i BUZ-a Grada Zagreba u prostorijama GO BUZ Hebrangova 5 u Zagrebu održano je zanimljivo predavanje na temu: Gospodarenje otpadom u Gradu Zagrebu koje je održao direktor tvrtke STP d.o.o. gospodin Marko Brnčić. Predavanju su nazočili i na početku kako samog predavača tako i sve prisutne pozdravili predsjednica GO HSU Zagreba Davorka Vukadin Tabaković i predsjednik BUZ-a Milivoj Špika.  

Gospodin Marko Brnčić je održao veoma zanimljivo i edukativno predavanje, što je bio i primarni cilj,  pred više desetaka prisutnih građana koji su i tijekom samog izlaganja predavača cijelim nizom postavljenih pitanja sve zajedno učinili veoma dinamičnim i nadasve zanimljivim. Građani su ako imali priliku doznati više detalja o raznim mogućnostima prikupljanja i zbrinjavanja otpada, posebno o procesu koji već dugi niz godina uspješno na više stotina lokacija u Hrvatskoj provodi tvrtka samog predavača,  što će im u daljnjim raspravama o istom problemu u Gradu Zagrebu i te kako koristiti.

Ne samo zbog velikog interesa građana već i poradi važnosti teme ovakvih će predavanja biti organizirano u narednom periodu…..

U video uratku koji prilažemo je dobar prikaz onoga o čemu je gospodin Marko Brnčić govorio na samom predavanju…