Što je Oluja za potpredsjednika Vlade RH??

Potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske Boris Milošević na TV N1 kaže da je Oluja za Srbe stradanje i egzodus, ali ne navodi na koje to Srbe misli. Da li na one koji su digli oružanu pobunu protiv vlastite države ili na one koji su iz Republike Srbije došli ratovati u Hrvatskoj.... ili na jedne i druge.

Pita li se potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske što o Oluju kažu tisuće građana srpske nacionalnosti koji su se borili u redovima Hrvatske vojske, ako i bezbroj građana srpske nacionalnosti koji su cijelo vrijeme tijekom Domovinskog rata kao i svi drugi građani živjeli u svojim sredinama diljem Hrvatske.

Hvatati se svaki puta za Grubore  ili neki drugi slučaj ratnog zločina počinjen nad osobama srpske nacionalnosti nakon operacije Oluja, a u posljednje vrijeme i onih iz ww2, što je bez ikakve rezerve zločin koji zaslužuju svaku osudu i traži kažnjavanje počinitelja, je ipak samo jeftin izgovor predstavnika SDSS-a koji im služi isključivo za održavanje međuetničkih tenzija i konstantni pokušaj obezvrjeđivanja oslobodilačke operacije Oluja....

Kako je moguće da ni nakon 26 godina od okončanja domovinskog rata nitko od njih odnosno vodstva SDSS-a i sada potpredsjednika nije jasno i glasno izgovorio da je Srbija bila agresor na Republiku Hrvatsku i npr. odao iskrenu počast žrtvama u Borovu selu, Dalju, Erdutu itd. itd. koje su se dogodile pune četiri (4) godine prije Oluje (i „Grubora“)  koja se dogodila kao posljedica četverogodišnjeg divljanja i bezbroj počinjenih zločina nad civilnim stanovništvom nesrpske nacionalnosti od strane dijela pobunjenih građana RH srpske nacionalnosti, raznih paravojnih formacija iz Srbije kao i tadašnje JNA.

Biti član Vlade, k tome i potpredsjednik iste, a dovoditi u pitanje gdje trebaš biti na dan kojim se obilježava završetak Domovinskog rata je znak da ti ne poštuješ državu čiji si građanin i u kojoj obnašaš visoku političku funkciju.... U ni jednoj civiliziranoj zemlji takvoj osobi ne bi bilo mjesta u Vladi te države.....