U BB županiji potpisan sporazum o nastavaku suradnje BUZ-a i župana Damira Bajsa

Danas 23.12.2016. godine potpisan je sporazum o zajedničkom izlasku na lokalne izbore 2017. godine između aktualnoga župana gospodina Damira Bajsa i Bloka umirovljenici zajedno na nivou županije Bjelovarsko bilogorske!


Uz sudjelovanje uvijek nam dragih gostiju iz Matice Umirovljenika BBŽ, predsjednika gospodina Ivana Prekrata te tajnice gospođe Ane Urbanek. sporazum su potpisali nezavisni kandidat za župana gospodin Damir Bajs i gospodin Siniša Glavaš predsjednik županijskoga BUZ - a koji je samo nastavak na već uspješan i postojeći koalicijski sporazum za naredne četiri godine!


Svečani skup su uveličali i tajnica BUZ - a županije gospodična Monika Vuković, predsjednik Bjelovarske podružnice BUZ - a gospodin Marijan Žiher, predsjednica i gradska vijećnica BUZ - a Garešnica gospođa Jeronima Bakarić, nezavisni kandidat za gradonačelnika grada Garešnice ispred BUZ - a gospodin Miroslav Mauher članovi stranke i simpatizeri!


Hvala svima koji su nazočili ovom svečanom činu koji je garancija boljih uvjeta i položaja umirovljenika u Bjelovarsko bilogorskoj županiji!