U Zagrebu održana redovna izborna skupština BUZ-a

U Zagrebu je 5. ožujka u 12 sati održana redovita Izborna skupština stranke BLOK UMIROVLJENICI ZAJEDNO.

Dvorana u Europskom domu bila je premala za veliki broj članova iz svih dijelova Lijepe naše, a svojim prisustvom događaj su počastili i dragi gosti iz drugih umirovljeničkih stranaka i umirovljeničkih udruga odnosno, predstavnici DSU-a, SU-a i SUH, a svoj nedolazak je ispričao i predsjednik MUH-a.

Kao predsjednik radnog predsjedništva izbornu Skupštinu je vodio potpredsjednik stranke mr.sc. Dražen Štiglić dipl.oecc.

Nakon izviješća o radu u prethodnom periodu, u sklopu kojeg se i predsjednik BUZ-a i saborski zastupnik prof. Milivoj Špika nadahnuto i motivacijski obratio okupljenom članstvu, izabrano je novo predsjedništvo Bloka umirovljenici zajedno, predsjednik stranke i predsjednik Nadzornog odbora.

Kao predsjednik stranke jednoglasno je potvrđen novi mandat za prof. Milivoj Špika.

Potpredsjednici stranke su, također jednoglasno izabrani, i to: Dražen Štiglić, Neven Pažanin, Siniša Glavaš, Rozalija Tomasović, Branko Petrž, Vladimir Flačer, Pravorad Čubrić i Ante Tomasović.

Za predsjednika Nadzornog odbora stranke izabran je Dragan Šolaja.

Nakon skromnog domjenka održan je i prvi radni sastanak novog Predsjedništva stranke na kojem su temeljem Statutarnih ovlasti odnosno prijedloga predsjednika kooptirani članovi predsjedništva i to: Pavo Milekić, Stjepan Fekete, Ivo Vuković, Vladimir Šimunić, Branka Malnar, Boško Maslać, Ivica Rakić, Ante Špiranović, Vinko Tolić, a naknadno će biti kooptiran i član iz vukovarsko-srijemske županije.

Izvatci iz osvrta na neke teme u izlaganju prof. Milivoja Špike: O blokiranima, o lažnom moralu i moralistima, poziv udrugama i strankama umirovljeničke preferencije...

{youtube}X6EtaoCWKdM{/youtube}

Fotografije

{gallery}galerije/20160305-zg::::0{/gallery}