Vodstvo središnjice

Milivoj Špika

Predsjednik BUZ-a

Milivoj Špika, iz Trogira. Osnovnu školu završio u Trogiru, srednju ekonomsku u Segetu donjem. Diplomirao kao prvi u klasi s najvišom ocjenom 1982... (Opširnije)

Dražen Štiglić

Potpredsjednik - Glavni tajnik BUZ-a

Rođen u Petrijevcima, općina Valpovo, osnovnu školu završio u Petrinji a potom srednju školu i Ekonomski fakultet u Zagrebu. (Opširnije)

Neven Pažanin

Potpredsjednik BUZ-a

Rođen 03. studenog 1951. u naselju Vinišće, nedaleko od Trogira... (Opširnije)

Siniša Glavaš

Potpredsjednik - Politički tajnik BUZ-a

Rođen u Garešnici, gdje je završio osnovnu i srednju školu. Ugostiteljsku i turističku školu završio u Bjelovaru. (Opširnije)

Rozalija Tomasović

Potpredsjednica BUZ-a

Rođena u Bratislavi, u Slovačkoj, gimnaziju i Ekonomski fakultet završila u Zagrebu. (Opširnije)

Vladimir Flačer

Potpredsjednik BUZ-a

Do Domovinskog rata bavio se proizvodnjom i prodajom povrća, te bio vlasnik privatne tvrtke. 05.08.1990. godine kao dragovoljac pristupio MUP-u... (Opširnije)

Vinko Tolić

Član predsjedništva

Rođen 11. veljače 1953. godine u Imotskom gdje je završio osnovnu i srednju školu. Cijeli život proveo u rodnim Vinjanima sa suprugom i četvero djece. (Opširnije)

Pravorad Čubrić

Potpredsjednik BUZ-a

Rođen u Pirovcu 19.rujna 1949.godine od majke Ane i oca Jakova,osnovnu školu pohađao u Pirovcu, srednju ekonomsku školu u Rijeci, ... (Opširnije)

Stjepan Fekete

Član predsjedništva

Stjepan Fekete rođen je 28. kolovoza 1943. godine u naselju Budrovci pored Đakova. (Opširnije)

Ivo Vuković

Član predsjedništva

Rođen u Bjelovaru gdje je završio osnovnu i srednju školu (tehničar i kv vozač). Do Domovinskog rata radio u prehrambenoj tvornici kao tehnolog. (Opširnije)

Branko Petrž

Potpredsjednik BUZ-a

Rođen 1957. u Orahovici, osnovnu i srednju školu završio je u Orahovici, a prometni fakultet u Zagrebu. Danas živi u Zaprešiću. Oženjen je i ima jedno dijete. (Opširnije)

Ante Tomasović

Potpredsjednik BUZ-a

Rođen u Bratislavi u Slovačkoj. Elektrotehnički fakultet završio u Zagrebu, smjer telekomunikacije i informatika. Član BUZ-a od 2010. (Opširnije)

Branka Malnar

Član predsjedništva

Vladimir Šimunić

Član predsjedništva

Rođen u Bilaju kod Gospića. Osnovnu školu kao i klasičnu gimnaziju završava u Gospiću te upisuje studij turizma na Filozofskom fakultetu u Zadru. (Opširnije)

Ante Špiranović

Član predsjedništva

Željko Crnojević

Član predsjedništva