Vodstvo središnjice

Milivoj Špika

Predsjednik BUZ-a

Milivoj Špika, iz Trogira. Osnovnu školu završio u Trogiru, srednju ekonomsku u Segetu donjem. Diplomirao kao prvi u klasi s najvišom ocjenom 1982... (Opširnije)

Dražen Štiglić

Potpredsjednik - Glavni tajnik BUZ-a

Rođen u Petrijevcima, općina Valpovo, osnovnu školu završio u Petrinji a potom srednju školu i Ekonomski fakultet u Zagrebu. (Opširnije)

Neven Pažanin

Potpredsjednik BUZ-a

Rođen 03. studenog 1951. u naselju Vinišće, nedaleko od Trogira... (Opširnije)

Siniša Glavaš

Potpredsjednik - Politički tajnik BUZ-a

Rođen u Garešnici, gdje je završio osnovnu i srednju školu. Ugostiteljsku i turističku školu završio u Bjelovaru. (Opširnije)

Stipo Arelić

Potpredsjednik

Rođen u Derventi. Osnovnu školu završava u Derventi a srednju ugostiteljsko-turističku školu završava u Zagrebu.  (Opširnije)

Ivo Vuković

Član predsjedništva

Rođen u Bjelovaru gdje je završio osnovnu i srednju školu (tehničar i kv vozač). Do Domovinskog rata radio u prehrambenoj tvornici kao tehnolog. (Opširnije)

Valentino Fabing

Potpredsjednik

Vladimir Šimunić

Potpredsjednik

Rođen u Bilaju kod Gospića. Osnovnu školu kao i klasičnu gimnaziju završava u Gospiću te upisuje studij turizma na Filozofskom fakultetu u Zadru. (Opširnije)

Ivan Kranjc

Potpredsjednik

Rođen u Račinovcima. Osnovnu i srednju školu završio u Zagrebu. Aktivno se bavio nogometom, sada rekreativno. Umirovljenik od 2012. (Opširnije)

Robert Marijančić

Potpredsjednik

Hobi mu je Taekwondo u kojem je već od najranije mladosti bio aktivan natjecatelj te kao junior, potom senior postigao zavidne rezultate...... (Opširnije)

Ivan Kresonja

Član predsjendištva

Potpredsjednik GO BUZ Zagreb Predsjednik GČ BUZ Gornji grad Medveščak (Opširnije)