Vodstvo središnjice

Milivoj Špika

Predsjednik BUZ-a

Milivoj Špika, iz Trogira. Osnovnu školu završio u Trogiru, srednju ekonomsku u Segetu donjem. Diplomirao kao prvi u klasi s najvišom ocjenom 1982... (Opširnije)

Dražen Štiglić

Potpredsjednik - Glavni tajnik BUZ-a

Rođen u Petrijevcima, općina Valpovo, osnovnu školu završio u Petrinji a potom srednju školu i Ekonomski fakultet u Zagrebu. (Opširnije)

Neven Pažanin

Potpredsjednik BUZ-a

Rođen 03. studenog 1951. u naselju Vinišće, nedaleko od Trogira... (Opširnije)

Siniša Glavaš

Potpredsjednik - Politički tajnik BUZ-a

Rođen u Garešnici, gdje je završio osnovnu i srednju školu. Ugostiteljsku i turističku školu završio u Bjelovaru. (Opširnije)

Vinko Tolić

Član predsjedništva

Rođen 11. veljače 1953. godine u Imotskom gdje je završio osnovnu i srednju školu. Cijeli život proveo u rodnim Vinjanima sa suprugom i četvero djece. (Opširnije)

Ivo Vuković

Član predsjedništva

Rođen u Bjelovaru gdje je završio osnovnu i srednju školu (tehničar i kv vozač). Do Domovinskog rata radio u prehrambenoj tvornici kao tehnolog. (Opširnije)

Branko Petrž

Potpredsjednik BUZ-a

Rođen 1957. u Orahovici, osnovnu i srednju školu završio je u Orahovici, a prometni fakultet u Zagrebu. Danas živi u Zaprešiću. Oženjen je i ima jedno dijete. (Opširnije)

Branka Malnar

Član predsjedništva

Vladimir Šimunić

Član predsjedništva

Rođen u Bilaju kod Gospića. Osnovnu školu kao i klasičnu gimnaziju završava u Gospiću te upisuje studij turizma na Filozofskom fakultetu u Zadru. (Opširnije)

Ante Špiranović

Član predsjedništva

Željko Crnojević

Član predsjedništva