Vodstvo središnjice

Milivoj Špika

Predsjednik BUZ-a

Milivoj Špika, iz Trogira. Osnovnu školu završio u Trogiru, srednju ekonomsku u Segetu donjem. Diplomirao kao prvi u klasi s najvišom ocjenom 1982... (Opširnije)

Dražen Štiglić

Potpredsjednik - Glavni tajnik BUZ-a

Rođen u Petrijevcima, općina Valpovo, osnovnu školu završio u Petrinji a potom srednju školu i Ekonomski fakultet u Zagrebu. (Opširnije)

Neven Pažanin

Potpredsjednik BUZ-a

Rođen 03. studenog 1951. u naselju Vinišće, nedaleko od Trogira... (Opširnije)

Siniša Glavaš

Potpredsjednik - Politički tajnik BUZ-a

Rođen u Garešnici, gdje je završio osnovnu i srednju školu. Ugostiteljsku i turističku školu završio u Bjelovaru. (Opširnije)

Stipo Arelić

Potpredsjednik

Rođen u Derventi. Osnovnu školu završava u Derventi a srednju ugostiteljsko-turističku školu završava u Zagrebu.  (Opširnije)

Ivo Vuković

Član predsjedništva

Rođen u Bjelovaru gdje je završio osnovnu i srednju školu (tehničar i kv vozač). Do Domovinskog rata radio u prehrambenoj tvornici kao tehnolog. (Opširnije)

Valentino Fabing

Potpredsjednik

Vladimir Šimunić

Potpredsjednik

Rođen u Bilaju kod Gospića. Osnovnu školu kao i klasičnu gimnaziju završava u Gospiću te upisuje studij turizma na Filozofskom fakultetu u Zadru. (Opširnije)

Ivan Kranjc

Potpredsjednik

Rođen u Račinovcima. Osnovnu i srednju školu završio u Zagrebu. Aktivno se bavio nogometom, sada rekreativno. Umirovljenik od 2012. (Opširnije)

Robert Marijančić

Potpredsjednik

Hobi mu je Taekwondo u kojem je već od najranije mladosti bio aktivan natjecatelj te kao junior, potom senior postigao zavidne rezultate...... (Opširnije)