BUZ se širi kapilarno u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji!

Dana 11.12.2015.godine u Bjelovaru u mjesnom odboru Ante Starčević osnovana je općinska organizacija BUZ-a Veliko Trojstvo.
Na inicijativu predsjednika gradske organizacije BUZ-a Bjelovar Marijana Žihera te dopredsjednika Ive Vukovića uspješno je organizirana osnivačka skupština na kojoj je za predsjednika općinske organizacije Veliko Trojstvo jednoglasno izabran Stari Krunoslav uz prisustvo dvadesetak novih članova.
Želimo naglasiti da je to jedna u nizu organizacijskih oblika što općinskih ili gradskih koji su zadatak pred sebe postavili čelnici BUZ-a županije.
Osnivačkoj skupštini nazočili su i gosti iz Garešnice zajedno sa županijskim predsjednikom Sinišom Glavaš i predsjednicom matice umirovljenika Garešnica i vjećnicom BUZ-a u gradu Garešnici gospođom Jeronimom Bakarić.
Prigodnim riječima obratio se umirovljenicima, članovima i simpatizerima, novo izabrani predsjednik Stari Krunoslav, Marijan Žiher i Ivo Vuković kao i dopredsjednici županijske organizacije i predsjednik županijske organizacije Siniša Glavaš.
Nakon skupštine uz prigodni domjenak druženje i razgovor je potrajao u opuštenoj atmosferi do večernjih sati.

{gallery}galerije/20151211-trojstvo::::0{/gallery}