GO BUZ-a Belišće - sa sjednice Predsjedništva

Gradska organizacija Bloka umirovljenici zajedno grada Belišća održala je u četvtak 30. srpnja svoju 13-tu po redu sjednicu Predsjedništva u 2015. godini.

Na sjednici na kojoj je u Blok umirovljenici zajedno (BUZ) - Gradsku organizaciju Belišće učlanjeno 10 novih članova od kojih dva člana iz HSU-a, nezadovoljna radom te stranke, osnovan je izborni Stožer Gradske organizacije koji če za predstojeće Palamentarne izbore biti u sastavu Županijskog izbornog Stožera BUZ-a Osječko-baranjske županije i IV izborne jedinice.

 

U nastavku sjednice, razgovaralo se o provedenim i planiranim aktivnostima, obilježavanju 20. obljetnice VRO Oluja, Danu pobjede i domovinske zahvalnosti i Danu hrvatskih branitelja, i Stranačkoj Tribini BUZ-a na temu „ UMIROVLJENICI – JURER – DANAS - SUTRA" koja će se 12. kolovoza 2015. održati u Osijeku, a nakon toga i u ostalim gradovima i općinama Osječko-baranjske županije.

Po završetku sjednice g. Milekić se zahvalio na učlanjenju novih članova i obećao novim članovima koji su iz HSU-a prešli i učlanili se u Blok umirovljenici zajedno (BUZ) da če BUZ znati zastupati interese umirovljenika, starijih i nemoćnih i opravdati njihovo povjerenje u BUZ.

Na kraju je istakao da je došlo vrijeme za ujedinjenje i zajedništvo svih umirovljenika i umirovljeničkih opcija u gradu Belišću i Valpovštini, te Osječko-baranjskoj županiji i Republici Hrvatskoj i pozvao ih da se pridruže Stranci Blok umirovljenici zajedno (BUZ), kako bismo ujedinjeni na predstojećim Parlamentarnim izborima izborili što veći broj svojih predstavnika u Hrvatskom Saboru čime bismo osigurali bolju, sretniju i sigurniju budućnost svojoj generciji i svim budućim generacijama umirovljenika, starijih, nemoćnih i socijalno ugroženih građana