Održana Osnivačka skupština za GO BUZ Gradske četvrti Trešnjevka sjever

GO BUZ-a Grada Zagreba bogatija je za još jednu organizaciju Gradske četvrti!

Naime, dana 27.07.2016. godine na adresi Ul. Dragutina Golika 44, u Zagrebu sa početkom u 19.00 sati održana je Osnivačke skupštine GO BUZ Gradske četvrti Trešnjevka sjever.

Na početku Osnivačke skupštine nazočnima se prigodnim govorom obratio predsjednik GO BUZ Zagreb g. Željko Crnojević. U svom govoru pozdravio je sve nazočne, upoznao ih sa radom Gradske organizacije BUZ Zagreb te je Osnivačkoj skupštini kao i budućem izabranom vodstvu GO BUZ Gradske četvrti Trešnjevka sjever zaželio puno uspjeha u radu.

Poslije provedenih izbora za Predsjednika GO BUZ Gradske četvrti Trešnjevka sjever izabran je g. Marijan Ferković, potpredsjednike Stanko Kranjc, Branko Sirovec i Marinko Pualić te za članove Nadzornog odbora Josip Škalić, Želimir Hrbud i Tomo Krajnik.

Također, donesene su odluke o predstavljanju i sjedištu GO BUZ GČ Trešnjevka sjever te su jednoglasno usvojena Pravila o organizacijskom ustrojstvu i djelovanju GO BUZ GČ Trešnjevka sjever.

Rad Osnivačke skupštine završen je u 20.30 sati kratkim obraćanjem predsjednika GO BUZ GČ Trešnjevka sjever koji se na kraju izlaganja zahvalio na izboru i povjerenju.