Osijek: Motivacijska radionica za nezaposlene hrvatske branitelje

Dana 01.06.2016. u organizaciji Ministarstva branitelja Republike Hrvatske i „Udruge za podršku i poticanje zajedništva Hrvatska pomaže“ održana je „Motivacijska radionica za nezaposlene hrvatske branitelje“. Predsjednica udruge „Hrvatska pomaže“ gđa. Đurđa Adlešić i suradnice naglasile su ulogu i važnost razvoja poduzetničkih vještina s ciljem zapošljavanja hrvatskih branitelja i djece smrtno stradalih, zatočenih i nestalih hrvatskih branitelja. Na radionici se razmatrao Poslovni plan i kako otvoriti OPG ili obrt i postati poduzetnik čime bi se ostvarilo samozapošljavanje hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji.
Ispred Ministarstva branitelja izlaganje o samozapošljavanju je imao potpredsjednik BUZ-a Vladimir Flačer koji je upravitelj Braniteljske zadruge „Donji grad“. Članovi Predsjedništva gradske organizacije BUZ-a Osijek su također sudjelovali na radionici kako bi mogli dalje educirati svoje članstvo i simpatizere, budući da u Bloku umirovljenici zajedno u Predsjedništvu, a i u članstvu ima velik broj hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji.
Ovo je nastavak aktivnosti koje neprekidno provodi Predsjedništvo GO BUZ Osijek i koja uz humanitarne akcije redovito provodi i edukacijske aktivnosti o socijalnom programu i programu Mirovinske reforme, ali i o zapošljavanju naših sugrađana.

{gallery}galerije/20160601-os{/gallery}