Damir Bajs BB župan potpisao koalicijski sporazum sa BUZ-om

Danas je u Bjelovaru predsjednik županijske organizacije BUZ-a Marijan Žiher  sa Županom BBŽ Damirom Bajsom potpisao sporazum o zajedničkoj suradnji za nadolazeće lokalne izbore koji će se održati 16.05. 2021 godine.

Tim činom je BUZ uz HSU i SU postala treća umirovljenička stranka koja će Župana Damira Bajsa podržati na sljedećim lokalnim izborima. Župan Damir Bajs ponovo je kao i prije 4 godine uspio za nadolazeće lokalne izbore ujediniti na području BBŽ tri prepoznatljive  umirovljeničke stranke što je za sada u RH jedinstven slučaj.

Iz navedenog je vidljivo da je svojim dosadašnjim zajedničkim radom umirovljeničkih udruga i stranaka na  dobrobit umirovljenika na području BBŽ na poziciji Župana stekao povjerenje od samih umirovljenika za njegov sada već treći mandat.

Potpisujući koalicijski Sporazum predsjednik BUZ-a BBŽ i član predsjedništva BUZ-a Marijan Žiher je pozvao članove i simpatizere BUZ-a na području BBŽ, da se uključe u rad na terenu te svojim radom pridonesu pobjedu trećeg mandata Župana Damira Bajsa.