Jedina umirovljenička lista za Gradsku skupštinu Grada Zagreba, lista BUZ-a, redni broj 5

Jedina umirovljenička lista za Gradsku skupštinu Grada Zagreba, lista BUZ-a, redni broj 5

Poštovani umirovljenici, radnici, blokirani, potplaćeni, socijalno ugroženi, obespravljeni..... već 30 godina vas od strane uvijek istih politika lažu, manipuliraju, pljačkaju, omalovažavaju, osiromašuju, a vi sve to cijelo vrijeme trpite dajući najviše svojih glasova upravo onima koji su vas i doveli u nekada lošiju situaciju. Nedjelja je prilika da konačno odlučite glasati za sebe, za svoju listu u Gradu Zagrebu za zastupnike u Gradskoj skupštini, listu Blok umirovljenici zajedno (BUZ) kao jedinu „umirovljeničku“ listu na kojoj su od 47 kandidata čak 43-oje nestranački kandidati upravo iz vaših redova, redova umirovljenika, blokiranih, nezaposlenih, potplaćenih, socijalno ugroženih, obespravljenih, dakle onih koji su spremni na beskompromisnu borbu za vaša prava, oni koji nikada nisu niti će trgovati vašim interesima koji su zapravo istovjetni njihovima.

Krajnje vrijeme je da nakon 30 godina shvatite da oni kojima tako dugo i na slijepo dajete svoje povjerenje nisu nikada bili rješenje za vaše probleme već upravo oni koji su ih sve kreirali. Ako je dakle netko problem onda ni u kom slučaju ne može istovremeno biti i rješenje. Gori od svih onih koji vas konstantno osiromašuju su samo onih nekoliko iz naših redova koji su vas izdali i prodali za osobne interese glumeći u javnosti dobročinitelje. Svima poznata trojka „trgovaca“ umirovljeničkim interesima Višnja Fortuna MUH, Jasna Petrović SUH i „general“ Veselko Gabričević se konačno razotkrila svrstavajući se otvoreno na stranu onih  koji su vas i doveli do siromaštva. Pored njih umirovljenicima drugi neprijatelji doista ne trebaju.

Upravo vi iz redova umirovljenika, blokiranih, nezaposlenih, potplaćenih, socijalno ugroženih, obespravljenih čini gotovo pola biračkog tijela u Gradu Zagrebu,  samo je umirovljenika preko 200 tisuća, možete i trebate u nedjelju kazati dosta svima onima koji sa vama već toliko dugo manipuliraju samo sa jednim ciljem, zadobiti vaše povjerenje i vaš glas, a potom kao i svaki puta do sada nakon izbora vas zaboraviti i ostavili da se mučite sve do nekih slijedećih izbora kada će opet doći sa hrpom ispraznih obećanja, i naravno, opet sa istim ciljem odnosno po vaše glasove.

Svim trgovcima vašim interesima recimo u nedjelju odlučno NE i svoj glas dajmo svojoj listi za Gradsku skupštinu Grada Zagreba, listi Bloka umirovljenici zajedno (BUZ), jedinoj listi kojoj su u fokusu ugrožene socijalne skupine, u prvom redu umirovljenici, potom blokirani, nezaposleni, potplaćeni, socijalno ugroženi, obespravljeni, svi oni koji žele normalno živjeti od svog rada.

Pozivamo vas da nam se u nedjelju svojim glasovima pridruže dajući tako svoju podršku i svi oni koji su neviđenim i divljačkim potezom jednog „generala HV-a“ brutalnim metodama onemogućeni u svom političkom djelovanju u svojim sredinama. Neka u nedjelju to bude uspjeh svih nas, uspjeh koji će na najbolji način pokazati da je „general“ zajedno sa svojim „gospodarom“ poražen od vojske koju je izdao i prodao za osobni interes.

Glas za listu Blok umirovljenici zajedno (BUZ) je glas za jedinu umirovljeničku listu za Gradsku skupštinu Grada Zagreba.  Na vašem glasačkom listiću za Gradsku skupštinu vaša je lista na rednom broju 5.  

Samo sa vašim zastupnicima u Gradskoj skupštini će se ćuti i vaš glas. Glasaj za BUZ, glasaj za sebe.