Jeli Plenkovićeva Vlada sinonim za potpuni demografski slom Hrvatske?!

Kroz višestoljetnu povijest Hrvatski je narod prolazio mnoga teška iskušenja i tako samo zahvaljujući svojoj upornosti i hrabrosti uspio preživjeti sve do sada odnosno 21. stoljeća. „Ni peronospora, ni Mleci, ni Turci, ni Musolini, ni Hitler, ni ustaše, ni partizani, ni španjolska gripa, ni korona ili hrpa drugih bolesti“ stoljećima nisu uspjeli uništiti ni Hrvatsku ni hrvatski narod, ali zato jesu „najveći domoljubi“, posebno oni sa rukom na srcu koji su konačno pronašli izuzetno efikasan način kako Hrvatsku i hrvatski narod u samo nekoliko desetljeća doslovno uništiti.

Ono što već više od tri desetljeća, sa tek malim prekidima, radi HDZ, a posebno posljednjih nekoliko godina Plenković sa svojom Vladom, je definitivno vrhunac u samo uništavanju Hrvatske države i hrvatskog naroda koji od svog postojanja nikada veći egzodus nije trpio. 

 

Ostati bez desetine stanovništva u manje od jednog desetljeća je za sve koji vode državu ili se smatraju odgovornima već odavno trebao biti upaljen „crveni alarm“, posebno jer proces masovnog iseljavanja ne traje jedan dan ili mjesec već veoma intenzivno i naročito kroz posljednjih nekoliko godina, a ako tome dodamo enorman porast broja umrlih, naročito u posljednje dvije godine,  u odnosu na novorođene, onda demografska slika Hrvatske poprima jasnu sliku potpune demografske katastrofe. Dodamo li prethodnom da je Vlada iz samo sebi znanog razloga prepustila JLS da same donose i provode demografske mjere je samo dodatni dokaz nesposobnosti Vlade i posljednji čavao na lijesu mrtve demografske politike.    

Potpuni debakl sa Covid mjerama, totalna nesposobnost u organizaciji obnove potresom porušenih objekata na području Banovine i Zagreba, nesposobnost da se iskoriste milijarde koje smo bespovratno dobili od EU ali uz uvjet da se iste utroše ili vrate, korupcija u redovima Vlade koju istražuje OLAF, i na koncu 400 tisuća manje stanovnika no prije 10 godina je i više no dovoljno da Vlada na čelu sa Plenkovićem već 10 puta podnese ostavku a ne samo jednom.....   

Plenković i njegova Vlada uz hrpu već odavno poznatih razloga sada imaju i dodatnih 400 tisuća za žurno podnošenje ostavke......