Održana sjednica predsjedništva GO BUZ Zagreb (29.10.2019)

U prostorijama GO BUZ Zagreba Hebrangova 7 održana je jučer pod predsjedanjem predsjednika GO BUZ Zagreba Dražena Štiglića sjednica predsjedništva Gradske organizacije.

Na sjednici je sudjelovao i predsjednik BUZ-a Milivoj Špika koji je predsjedništvo gradske organizacije izvijestio o svim dosadašnjim aktivnostima u svezi pokrenute inicijative HSU-a za ujedinjenje umirovljeničkih stranka. Kako je i GO BUZ Zagreb po svom programu od prvog dana djelovanja snažni zagovaratelj ideje  ujedinjenja  jasno je da su članovi predsjedništva pozdravili početak realizacije inicijative kojoj se odmah kao prvi odazvao BUZ, i koja sukladno očekivanjima već daje prve pozitivne rezultate kroz porast rejtinga HSU-a.

Predsjedništvo GO BUZ Zagreb bezrezervno podržava i sve najavljene aktivnosti koje će uslijediti u nadolazećem vremenu, a sve sa ciljem što kvalitetnijeg predstavljanja programa i aktivnosti  u svrhu jačanja umirovljeničke opcije  u konačnici kroz  osnaživanje HSU-a kao umirovljeničke stranke od koje je sve i započelo, no dezintegracijskim procesima uvjetovanim raznim faktorima i narušeno u posljednjih 15-ak godina.

Obrnutim procesom koji je započeo pokrenutom inicijativom za okupljanje pod jedan stijeg će se cijela priča okrenuti za 180 stupnjeva odnosno krenuti ka integracijskim procesom koji će završiti jednom jakom umirovljeničkom stankom od koje je sve i započelo 1996. i koja može, a mi smo čvrsto uvjereni i da hoće, po snazi biti treća politička opcija u Hrvatskoj.

Na putu ka tom cilju GO BUZ Zagreb će dati svoj puni doprinos, glavni je zaključak  sa sjednice predsjedništva GO BUZ Zagreb …