Podružnica MUH novi Retkovec održala svoju Skupštinu

Podružnica  umirovljenika novi Retkovec održala svoju redovitu Skupštinu na kojoj su podnesena izvješća o radu kao i ono o financijskom poslovanju za 2017. godinu.

Predsjednik podružnice Novi Retkovec gos, Ivica Rade na ovu je Skupštinu pozvao predsjednika VMO Donja Dubrava gospodina Milana Draženovića te predstavnike političkih stranaka sa područja GČ Dubrava na koju su se odazvali predstavnici Milan Bandić stranka rada i solidarnosti 365 te predsjednik GČ BUZ Stipo Arelić. skupštini je nazočila i predsjednica MUH-a gospođa Višnja Fortuna.

Predsjednik podružnice Novi Retkovec gos, Ivica Rade zahvalio se svima koji su pomagali umirovljenicima na bilo koji način, a posebno  predsjedniku  BUZ-a  Donja Dubrava gos, Stipi Areliću na zalaganju oko pribavljanja karata za Kazalište, kao i na izuzetnoj dobroj suradnji općenito strankom Blok umirovljenici zajedno. Posebno je naglasio kako sve umirovljeničke stranke trebaju djelovati u jednom pravcu za poboljšavanje umirovljeničkoga statusa jer su umirovljenici u najlošijem položaju.

Nakon završetka radnog dijela Skupštine riječ su dobili gosti. Gospodin Milan Draženović je kratko pozdravio sve skupštinare i zaželio uspješnu suradnju udruge sa VMO . Potom se nazočnim obratila predsjednica MUH gospođa Višnja Fortuna koja je također pozdravila sve nazočne umirovljenike, te na kraju kao posljednji od gostiju se obratio gospodin Stipo Arelić koji j epozdravio nazočne u ime Gredske organizacije zaželivši uspješan rad podružnice i zahvalio se na dosadašnjoj uspješnoj suradnji.

Nakon Završetka Skupštine druženje je nastavljeno uz skromnu zakusku i ples do kasnih sati.