Robert Marijančić

Potpredsjednik

Robert Marijančić
Kontakt informacije
Datum rođenja: 16.04.1969.
Mjesto rođenja: Zagreb
Adresa: Višnjica 23, 10000 Zagreb
Telefon: +385 98 992 02 07
Obrazovanje: SSS
Uža stučna znanja: Informatika, Strojarstvo, promet, strani jezici
Kontakt:
Životopis

Po završetku školovanja radi dvije godina kao vozač tramvaja, zatim kao poduzetnik otvara autoprijevozničku firmu Rombo d.o.o. Iza toga kratko radi u firmi denona i Budosport te  se zapošljava dvije godine u  informatičkoj firmi Asbis, nakon čega odlazi u Irak gdje radi dvije godine u logistici američke vojske.  

Po povratku se opet vraća u firmu Budosport gdje radi kao informatički stručnjak za Lajust i Daedo elektronske bodovne sustave u taekwondo-u, nakon čega se zapošljava u informatičkoj tvrtci Mediaračunala gdje i danas radi kao sales manager u veleprodaji informatičke opreme.

Hobi mu je Taekwondo u kojem je već od najranije mladosti bio aktivan natjecatelj te kao junior, potom senior postigao zavidne rezultate nakon uspješne natjecateljske karijere, osposobio se za taekwondo suca čiju licencu i danas aktivno posjeduje.

 

Radna karijera
Po završetku školovanja radi dvije godina kao vozač tramvaja, zatim kao poduzetnik otvara autoprijevozničku firmu Rombo d.o.o. Iza toga kratko radi u firmi denona i Budosport te se zapošljava dvije godine u informatičkoj firmi Asbis, nakon čega odlazi u Irak gdje radi dvije godine u logistici američke vojske. Po povratku se opet vraća u firmu Budosport gdje radi kao informatički stručnjak za Lajust i Daedo elektronske bodovne sustave u taekwondo-u, nakon čega se zapošljava u informatičkoj tvrtci Mediaračunala gdje i danas radi kao sales manager u veleprodaji informatičke opreme. Hobi mu je Taekwondo u kojem je već od najranije mladosti bio aktivan natjecatelj te kao junior, potom senior postigao zavidne rezultate nakon uspješne natjecateljske karijere, osposobio se za taekwondo suca čiju licencu i danas aktivno posjeduje.